Asianajotoimisto
Suojanen & Alanen Oy
 

Lakiasioiden hoidossa tarvitaan kokemusta ja näkemystä. Meiltä saat osaavan asianajotoimiston palvelut muun muassa asumiseen, rakentamiseen ja perintöoikeudellisiin asioihin.

Lakiasioiden luotettava asiantuntija

Asianajotoimisto Suojanen & Alanen Oy | Tampere | Pirkanmaa

Tamperelainen asianajotoimisto Suojanen & Alanen Oy on erikoistunut monipuolisesti erilaisiin asumisen, asumisterveyden (esimerkiksi kosteusvauriot ja homeongelmat), rakentamisen ja maankäytön ongelmanratkaisuihin sekä perhe- ja perintöoikeudellisiin asioihin. Meiltä saat tarvitsemasi avun, olipa asiasi laajuus tai sisältö millainen tahansa.



Jokainen oikeudellinen asia on tärkeä asiakkaalle – niin myös meille.


Erikoisalaamme ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden, rakentamisen ja maankäytön, perhe- ja perintöasioiden, osakeyhtiöiden ja säätiöiden sekä asunto- ja kiinteistökaupan ongelmanratkaisut. Myös oikeudenkäynnit ja riidanratkaisut hoidamme vahvan kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.


Apunasi on vahvan ammattitaidon omaava lakimiestiimimme, jossa yhdistyy pitkä kokemus, uusin tieto ja taito sekä inhimillinen tapa toimia. Parhaat ratkaisut syntyvät aina hyvän yhteistyön tuloksena.


Jos tarvitset oikeudellista asiantuntijaa, soita meille. Ensimmäinen puhelinarvio on aina maksuton. Ota siis yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö!

OTA YHTEYTTÄ

Palvelut


Toimimme erityisesti rakentamiseen ja kiinteistöihin liittyvien lakiasioiden parissa. Etsimme ratkaisuja asiakkaan eduksi.

LUE LISÄÄ

Henkilöstö


Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaille henkilökohtaista palvelua. Tutustu kokeneeseen ja osaavaan henkilökuntaamme. 

LUE LISÄÄ

Yhteystiedot


Yhteistyö alkaa yhteydenotosta. Soita tai lähetä meille viesti, ja voimme yhdessä alkaa etsiä parasta ratkaisua tilanteeseesi. 

LUE LISÄÄ
Share by: